Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Näringsliv / Miljö / Vattenrening /

WaterBoss erbjuder produkter för vattenrening ex vattenrenare, vattenfilter, dricksvattenfilter, vattenbrunnar, sänkpumpar, vattenpumpar, hushållsfilter, mm. I en waterBoss® kommer vattnet först in i ett sedimentfilter, en typ av vattenfilter, som genomför vad vi kallar vattenrening av ditt vatten. Resultatet av vattenrening blir ett rent och mjukt vatten.
Vattenrening med Vattenfilter


JMS Vattenrening AB - Erjuder produkter & kunskap inom vattenrening, I vårt sortiment ingår bla vattenrenare, vattenfilter, hushållsfilter, dricksvattenfilter, vattenbrunnar, vattenpumpar & sänkpumpar.
Vattenfilter & Vattenrenare


Med ett vattenfilter får du rent vatten och du slipper skador. Får du ditt vatten från egen brunn så rekommenderar livsmedelsverket att du kontrollerar vattenkvaliten var tredje år. Vattenkvaliten förändras med tiden även om vattnet smakar bra. Därför är det alltid en god idé med vattenfilter. Hos oss på Svenska Vattenlaboratorium erbjuder vi billiga vattenfilter till bra kvalitet. Våra vattenfilter är tillverkade i Sverige och vi erbjuder alltid teknisk support på våra produkter. Vi använder oss av den senaste tekniken och våra vattenfilter håller en hög kapacitet. Kontakta oss gärna för mer information kring våra vattenfilter. Varmt välkommen!
Vattenfilter av hög kvalitet hos Svenska Vattenlaboratorium


Rent vatten är något vi mer eller mindre tar för givet skall finnas i varje hem. Grunden för att kontrollera om ditt vatten är rent eller inte börjar med en genomgående vattenanalys som du själv tar fram, med rådgivning från Callidus kunniga personal. Om sedan ytterligare åtgärder behövs göras återstå att se, men oavsett kan du vara säker på att ditt vatten kommer vara rent efter du kontaktat Callidus.
Callidus ser till att du alltid får rent vatten i din kran