Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hälsa och skönhet / Övrigt /

Köp dina linser hos oss online av en riktig optiker till bra priser!* 30 års erfarenhet* Personliga råd direkt per mail eller telefon* Av Socialstyrelsen legitimerade optiker* Studentrabatt på hela sortimentet* Säker kortbetalning med krypterad SSL* Faktura-betalning
Kontaktlinser och färgade linser


Nyfiken vital om skönhet. Artiklar om skönhet, skönhetsvård och hälsa.
Nyfiken vital - Skönhet


På Livsportalen kan du läsa allt om hälsa, kost och motion. Du får tips och råd om olika dieter, träningsformer och liknande. Du kan även dela med dig av dina bästa motionstips, hälsotips och bantningstips i vårt forum.
Hälsa, kost och motion


Gustaf Aniansson är en erfaren plastikkirurg på Nackakliniken i Stockholm, som främst sysslar med bröstoperationer och bukplastik samt även opererar hudtumörer och missbildningar. Gustaf Aniansson är utbildad i Sverige och har bl.a. arbetat på MAS i Malmö samt även i Spanien och i England. 1996 erhöll Aniansson idéstipediet för utveckling av hudexpander, vilket är ett stipendium som ges till forskare, lärare och studenter för genomförande av eget utvecklingsarbete. Gustaf Aniansson utförde även en omfattande studie vid institutionen för medicinsk mikrobiologi i Lund och Universitetssjukhuset MAS i Malmö tillsammans med andra forskare i Lund. Denna studie resulterade i att de tog patent på upptäckten av en molekyl i bröstmjölk som dödar bakterier och hindrar dem från att få fäste i svalget. Ett amerikanskt multinationellt läkemedelsföretag köpte sedan rätten att använda denna substans i välling och bröstmjölksersättning.
Gustaf Aniansson


Första-hjälpen / HLR-kurser vuxna och barn, hjärtundersökningar av unga idrottare, föreläsningar integration.
Lundgren Creative


HälsoCenter - Marcus Holmberg Massage & Akupunktur i Umeå . Återförsäljare för den Svenska Spikmattan. Välkommen!
HälsoCenter - Massage i Umeå


Hearing AB i Stockholm och online med webshop säjer alla hörselhjälpmedel du kan tänkas behöva när din hörsel försämras. Vi säljer samtalsförstärkare, tv hjälpmedel och mycket mycket mer. Titta in idag via webshopen eller besök oss i Stockolm.
Hörselhjälpmedel i Stockholm - Hearing AB


Vi på Vårda ÖgonKlinik är specialister på laseroperationer, ögonlaser och övrig ögonkirurgi. De flesta synfel går att avhjälpa ? enkelt, snabbt och smärtfritt. Och visst skulle det väl vara skönt att slippa både glasögon och linser?
Vårda ÖgonKlinik


Vi hjälper dig att jämföra olika linsbutiker, för att du ska få så mycket information som möjligt om alla konkurrenter innan du handlar dina linser.
Billiga Linser Online


När man väl står i en nödsituation kan det vara svårt att minnas exakt vad man kan göra. Då är Devisas Nyckel till Första Hjälpen ett bra stöd för att öka möjligheten att göra rätt och att ev rädda liv. Där hittar du bland annat HLR instruktioner med mera. Kontakta oss för mer information!
HLR instruktioner


På Köpakontaktlinser.nu kan du läsa om allt som har med kontaktlinser att göra, från att göra en synundersökning och köpa kontaktlinser till hur du använder linsvätska. Vi ger dig också tips på var du enklast och billigast hittar kontaktlinser. Välkommen!
Köpa Kontaktlinser


Vänd dig till Alviva när det gäller företagshälsovård och arbetsmiljöfrågor. Våra medarbetare har lång erfarenhet av arbetsmiljö- och hälsofrågor. Vi har kunskaper och erfarenheter från breda sektorer av arbetsmarknaden, såsom stora industriföretag i högteknologisk verksamhet, medelstora och mindre företag i olika branscher samt delar av offentlig sektor. Vi erbjuder arbetsmiljö- och hälsotjänster, kompletta lösningar eller enstaka uppdrag, med hög kvalitet, som är i linje med aktuell forskning och kunskap.
Företagshälsovård


Alla personer med laktosintolerans är olika känsliga och man måste testa sig fram hur mycket kroppen klarar av. Om du har problem som beror på laktosintollerans ska du genomföra ett test för laktosintolerans görs genom ett kindgnuggprov som du själv tar. Det kan göras i alla åldrar, alltså både på barn och vuxna. Provtagningspaketet för laktosintollerans innehåller en bomullspinne och instruktioner för kindgnuggprovet. Efter provtagningen skickar du provet i den medföljande returförpackningen till vårt ackrediterade laboratorium för analys. Analyssvaret är klart cirka fem dagar efter att det kommit till oss och du hämtar det på nätet eller via telefon.
Laktosintolerans


Prova yoga i Stockholm! Förbered dig på egna upptäckter, välbefinnande och balans. Friskis & Svettis yogastudio håller en världsklass, med en toppmodern värme-och ventilationssystem. Den varma studion erbjuder 50% luftfuktighet för att rengöra kroppen och värma musklerna. Vi erbjuder också en mindre ouppvärmd studio för en rad olika sessioner för grupper som behöver intro till yoga, meditation samt yogaklasser till blivande mammor. Kontakta oss för yoga i Stockholm. Yoga soft erbjuds på F&S Annexet och F&S Ringen under en testperiod på sex veckor, fr o m 19 mars t o m 24 april.
Yoga i Stockholm


Magnetarmband utsätter vissa delar av kroppen för magnetostatiska fält som produceras av permanentmagneter och har positiva hälsoeffekter. Magnetterapi är en behandling som först började tillämpas i Kina ca 3000 BC. Magnetarmband finns i de flesta civilisationer i hela mänsklighetens historia runt om i världen. Magnetarmband et har visat sig kunna lindra tandvärk, huvudvärk, ryggvärk, artrit, knäskador, ömma eller skadade muskler. Kolla upp gärna våra olika designer som passar för sport, såsom bl.a. golf och ridning, tex. våra nya magnetarmband i gummi - Matsuyama, Wakayama och Okayama.
Magnetarmband från Magnet Health


Massage är en form av kroppslig behandling som kan utföras på en mängd olika sätt. Vanligen används händerna, På så vis har massage blivit något som kan ges till människor i alla åldrar. Olika tekniker kan användas vid olika tillfällen beroende på huvudsakligt syfte. Det som sker vid en massagebehandling är att ett meddelande skickas till hjärnan, som i sin tur sänder ett svar till kroppen. Beroende på vilken behandlingsmetod som för tillfället utförs kan svaret vara antingen stimulerande eller lugnande.
En bra massör i Borås


Ett vattenreningsfilter avlägsnar orenheter från vattnet genom en fin fysisk barriär, en kemisk process eller en biologisk process. Ett vattenreningsfilter renar vattnet i olika utsträckning för ändamål som bevattning, dricksvatten, akvarier, och pools. Vanliga vattenreningsfilter för hemmabruk använder kolfilter (GAC), metallfilter, mikroporösa keramiska filter, kolblock (CBR) samt ultrafiltrering. Vissa filter använder mer än en filtreringsmetod. Ett exempel på detta är en multi-barriärsystem. Genom att använda Clearlys vattenreningsfilter ser du till att du inte får i dig föroreningar som finns i vårt kranvatten som t ex bly, koppar, kvicksilver, arsenik, bekämpningsmedel och läkemedelsrester.
Vattenreningsfilter Clearly