Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hälsa och skönhet / Läkare och tandläkare /

Medicinsk Röntgen är landets största privata röntgenföretag i öppen vård med tio enheter i Stockholm, två i Malmö och en i Västerås. Vi ansvarar också för granskning av mammografiscreeningbilder i Malmö och Lund. Vår verksamhet bedrivs i huvudsak på uppdrag av Stockholms läns landsting, Region Skåne och Landstinget Västmanland.
Medicinsk Röntgen - Skelettröntgen och magnetkamera


Vi är Sveriges mest prisvärda klinik på vaccinationer enligt en stor undersökning från Aftonbladet. Kontakta oss om du är ute efter förstklassig service och lågpris på hälsokontroll, läkarintyg och vaccin.
Vaccinationer & Läkarintyg i Stockholm


På Alerisinfo.se kan du läsa chattar om gastric bypass - en utmärkt källa till vidare och bredare kunskap om detta ingrepp.
Gastric bypass - Chattar om operationen


Behöver du hjälp med tandvård? Då ska du komma till Apex tandvård i Kristianstad! Apex tandvård i Kristianstad strävar alltid efter bättre tandvård och munhygien för sina patienter. Hos Apex tandvård i Kristianstad jobbar duktiga tandhygienister och tandsköterskor för att säkerställa att alla patienter får den hjälp dom behöver. Apex tandvård i Kristianstad rekommenderar tandundersökning varje år för att säkerställa bra munhygien. Vi finns här för dig och vi har tandvård för hela familjen. Välkommen in till Apex tandvård i Kristianstad!
Kom till vår tandvård i Kristianstad!