Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hemelektronik / Telefoni /

BraKontantkort.se guide'ar dig rätt i djungeln bland kontantkort. Vi listar priser för de mest populära kontantkorten på marknaden. Letar du kontantkort till din mobiltelefon så är det hos oss du ska kika!
BraKontantkort.se


iPhone-tillbehör och reservdelar till låga priser. Snabb leverans.
iPhoneButiken.se


Flera nya mobiler med eller utan mobilabonemang. Sidan uppdateras löpande med nya mobilmodeller.
Mobiltelefoner med eller utan abonnemang


På Accesit har vi lång erfarenhet i branschen av att kunna erbjuda tjänster inom telefoni och övervakning. Vi har tack vare det lärt oss vad som är allra viktigast för att ni som kund ska bli så nöjd som möjligt med er nya lösning. Vi samarbetar med de allra mest etablerade leverantörerna i branschen för att ni ska få en telefonilösning eller övervakningslösning som håller i längden, är flexibel och som uppfyller era övriga önskemål. Accesit skapar förutsättningar för kommunikation. Vi gör detta tack vare vår långa erfarenhet inom kommunikationsbranschen och med ett nära samarbete med våra leverantörer. Vi vet vad som krävs för att ni som kund ska få rätt lösning och framförallt den support ni förtjänar.
Accesit


Tele5 AB erbjuder telefonilösningar i form av telefonväxlar och ip-telefoni för företag. För ett företag med en användare kan en telefonväxel ofta vara onödig men så fort du är två eller fler uppstår klara fördelar. Kunden får genast ett bättre bemötande och dirigeras till rätt person direkt. Hör av dig till oss för att få en unikt anpassad lösning för ditt företag. Våra telefonilösningar innehåller telefonväxel, abonnemang och de tillvalstjänster som behövs för just din verksamhet. IP-telefoni eller mobil växel, valet är ditt!
Tele5 - Telefonilösningar för företag