Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Näringsliv / Utbildning /

Utbildningar och seminarier kring personlig utveckling, motivation, mental träning samt säljutbildning - Stefan Sebö Utveckling AB
Stefan Sebö Utveckling AB


Jag är personlig coach och det innebär att jag erbjuder individuellt stöd och utveckling till dig. Oavsett om du är företagskund eller privatkund erbjuder jag coaching som är helt anpassad utifrån din situation. Jag erbjuder utbildning i coachande kommunikation och coachande ledarskap, personlig coaching för ledare och medarbetare, executive coaching, coaching för entreprenörer, karrärcoaching och outplacement, coaching inom livsstil, teamcoaching och gruppcoaching. Jag är certifierad coach genom International Coach Federation, ICF och följer ICF:s riktlinjer för etiskt uppträdande som coach.
Göran Carlsson Personlig coach


Behöver Ditt företag en Personalchef, eller hjälp med personal, rekrytering, arbetsrättsfrågor och/eller utbildning? Galpu har en mycket lång och bred erfarenhet och kan skräddarsy lösningar för dina behov till ett fast pris. En viktig uppgift för många företag är att tolka lagar och avtal rätt Om du gör fel kan det få stora konsekvenser för ditt företag samt att det tar mycket tid. Vi kan erbjuda dig att hyra eller anställa en personalchef för den tid som behovet finns och du får även ett bra bollplank för att lösa problem. Kontakta oss för mer information gällande personalfrågor.
Personalchef i Borås


Välkommen till Konferens Arlanda! Din bästa vägvisare till hotell och konferensanläggningar vid Arlanda ? porten till Sverige. Arlanda är ett myllrande Mecka vad gäller det rika utbudet av konferensmöjligheter.
Konferens Arlanda


Välkommen till Addskills, hos oss hittar du utbildningar inom bla projektledning. Vierbjuder utbildningar inom projektledning för både IT-projektledare och projektdeltagare. Dessutom erbjuder vi utbildningar i Microsoft Project. Addskills är Sveriges största IT-utbildningsföretag för systemutvecklare med ett stort urval av IT-kurser också för IT-tekniker, datoranvändare och projektledare. Vi ger dig en genomtänkt tjänst som omfattar alltifrån kursledare av högsta klass och överlägsna inlärningsförutsättningar till smidiga bokningsrutiner, centralt belägna och optimalt utrustade utbildningslokaler.
Projektledarutbildning - Addskills


På Jensen Education erbjuder vi dig både distansutbildning och utbildning på plats. Det är bara att välja och vraka bland mängder av högaktuella utbildningar!
Distansutbildning