Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Tjänster / Utbildningar /

Distansutbildningar inom Data, Ekonomi, Webb, Teknik m.m.
Antonia Utbildning AB


Färdledarklubben bedriver godkänd utbildning och fortbildning av färdledare och skidinstruktörer och aktivitetsledare i egen regi.
Ubildning och fortbildning av färdledare


Att utbilda sig till frisör innebär ett mycket kreativt, stimulerande och omväxlande utbildnings-/yrkesval. Därför har Style Education tagit fram en förstklassig kvalificerad frisörutbildning som öppnar dörrar till en ny karriär. Kursen ger dig både teoretisk och praktisk kunskap. Utbildningen sker under kreativ ledning av hår artister & lärare med lång erfarenhet av både hår- och make upstyling samt bred kunskap om de flesta välkända märkena inom skönhetsbranschen. Frisörutbildning omfattar totalt 9 månader. Makeupartist utbildning omfattar 10 veckor.
Frisörutbildning


Avista Språkresor erbjuder unika möjligheter för dig som vill studera utomlands. Genom oss kan du gå en språkkurs från några veckor till ett helt läsår. Du kan tex även läsa andra ämnen än språk på college i Australien. För de flesta av våra längre kurser kan Du söka studiemedel för dina studier utomlands. Vi har språkresor för alla åldrar och nivåer, så kontakta oss så hjälper vi dig tillrätta då det gäller att studera utomlands.
Språkresor


utbildning i presentationsteknik, kreativitet och personlig utveckling. Även teambuilding och hjälp till självhjälp med relationsproblem. Kunder är privatpersoner, företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor.
Helhetsframträdande - utbildning ur helhetstänkande


Alla försöker vi övertyga om våra åsikter. Ibland lyckas vi. Vissa lyckas bättre än andra. Vissa kan framföra sina åsikter och få gehör. Vissa kan tala så andra lyssnar. Retorik är något alla kan lära sig. Lära sig att lyckas, få gehör och få andra att lyssna. Retorik är strategi, strategi som gör det till ett oerhört kraftfullt verktyg. Konsten att övertyga är något som man har nytta av i sitt arbetsliv, privatliv ja i stort sätt dagligen i sin vardag. Hos oss kan du lära dig allt som rör konsten att övertyga.
Konsten att övertyga


Staffan Andersson Konsult AB har lång erfarenhet av arbete med teamutveckling, telefoncoaching, förändringsprocesser för organisationer, individer samt utveckling av framgångsrika talanger/förmågor. Som kund har du en samtalspartner som stödjer dig i arbetslivet eller privat. Med vår telefoncoaching kan du även få stöd på distans.
Teamutveckling och telefoncoaching


STF är Sveriges ledande teknikutbildningsföretag. Vår ambition är bland annat att kunna erbjuda vidareutbildning, såväl grundutbildning som avancerad utbildning.
Kompetensutveckling för Ingenjörer


Välkommen till oss på Lexicon AB! Här kan du gå datautbildningar i till exempel word, excel, powerpoint, vista, flaxh och mycket mer. Vare sig du är privatperson eller anställd så är du berättigad att gå utbildning hos oss. Besök vår hemsida för aatt se vårt utbud av datautbildningar och/eller affärsutbildningar.
Datautbildningar & teknikutbildningar


EF erbjuder språkresor och utlandsstudier för ungdomar och vuxna i alla åldrar. Vi driver språkkurser och har utbytesår till destinationer över hela världen.
EF Språkresor


En föreläsare inom ledarskap kan hjälpa dig att förhöja kompetensen och förmåga att engagera och motivera er personalstyrka. Lär dig att bli en bra förebild som chef och hur du hanterar krav från ledningen och de anställda och hur du anpassar ditt ledarskap efter situation. En chef måste ha förmågan kommunicera, inspirera och motivera. Ett tydligt ledarskap är mycket viktigt för att få en väl fungerande organisation.
Föreläsare ledarskap