Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hus och hem / Underhåll /

Svenska Fukt AB är ett företag med särskild in­rikt­ning på dräner­ing, grund­isoler­ing, våt­rums­arbeten och vvs-arbeten men utför även alla typer av gräv och mark­jobb in­klusive spräng­nings­arbeten i sam­band med detta samt bygg­arbeten. Svenska Fukt AB är ett företag som specialiserat sig på fuktskydd. Vi har en bred kompetens och gedigen erfarenhet av dräneringar, fuktskador och fuktskyddade hem.
Dränering med resultat


Triopart är ett företag som tillhandahåller byggmaterial. I första hand inom värme och det energitekniska området. Vår specialité är modul-skorstenar. TONA Skorsten är en treskikts-skorsten för nymontage och renovering.Denna skorsten är avsedd för eldstäder med effekt upp till 120 kW. För att titta närmare på en TONA-Skorsten eller begära offert på en TONA-Skorsten, besök vår hemsida för att besluta dig för vilken skorsten som passar dina behov.
Skorsten till murspisar


Örns Byggvaruhus säljer det mesta inom byggmaterial. Vi har en stor butik och en välfylld utställning. Vi finns i Västra Frölunda och levererar med egna bilar över hela Göteborgsområdet. Örns byggvaruhus i Göteborg är ett familjeföretag i tredje generationen. Verksamheten startade 1972 och vi har idag ca 10 anställda. Vår policy vad gäller service, sortiment och pris är att göra alla kunder nöjda. Vi levererar i Göteborg med omnejd, detta tack vare vår lastbil med kran som går på heltid. Våra kunder är konsumenter, småbyggare samt en del större företag.
Byggvaruhus Byggmaterial


Renovering badrum? Hitta hjälpen här! När du vill komma i kontakt med seriösa hantverkare för ditt projekt "Renovering badrum" så behöver du bara fylla i en förfrågan så sköter brabyggare.se resten. Din förfrågan skickas då ut till alla anslutna hantverkare som sagt att de är intresserade av uppdrag som "Renovering badrum". De hantverkare som är intresserade av projektet hör sen av sig till dig och du väljer vilka du vill gå vidare med.
Renovering badrum


Sandå är en rikstäckande ytskiktsleverantör med kompetens och resurser att utföra uppdrag inom måleri, fasad, golv, rostskydd, fönster och mycket mer. I dag finns Sandå på över 70 platser i landet. Tillsammans är vi över 2 400 medarbetare. Välkommen att kontakta oss om du behöver professionell hjälp!
Målare - Sandå


Ängbyglas är din kompletta leverantör av alla sorters glasarbeten och renoveringsarbeten. Vi är ett litet familjeföretag med gedigen kunskap inom glasmästeri. Vi har långtgående erfarenheter inom glas som ska användas i inredningen, så oavsett om det gäller bastuglas eller glas till din duschhörna, så kan du vända dig till oss. Vi använder bara det bästa inom spegelglas och isolerglas, för att säkerställa att våra arbeten håller för de högst möjligt ställda krav. Våra tjänster täcker både inredningsglas inne i huset, såväl som utanför. Många vill idag till exempel ha ett glasräcke som leder fram till dörren, såväl som köksglas på till exempel bänkskivor. När du ändå är igång - varför inte installera en glasdörr till köket, så du kan stänga in dig med alla härliga dofter? Vi ser alltid till kundens behov och ger råd i frågor som rör glasets användningsområden.
Badrumsglas till duschhörna eller bastu


Är du ute efter att få puts på din fasad? Då har du hittat rätt! Vårt arbesområde är: Västra Götaland - Borås - Halland - Skåne. Vi är ett väletabletat företag på västkusten, både för privatpersoner och företag. Vårat mål är att alltid behålla vårt goda ryckte, att vi utför arbeten i i toppklass!
Putsad fasad med Fasadputsning.se