Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hus och hem / Flytt och städ /

Din pianostämmare och pianotekniker i Skåne-Göteborg-Stockholm. Stämmer, rRenoverar, flyttar & säljer Ditt piano, med garanti!
Pianostämning & pianoflytt


Allflytt startades 1995 och vi som arbetar här har lång erfarenhet inom flyttbranschen.
Allflytt


Flyttfirma ! Jag har anlitat flera flyttfirmor i mina dagar, och jag har råkat ut från allt ifrån saltade notor till skadat och stulet gods, därför var jag lite skeptisk till att anlita en ny firma. Men en kompis hade rekomenderat dom och jag var pressad ifrån familjen, så det blev denna flyttfirma som jag har länkat till här, och det ska ni veta, bättre service har jag aldrig fått, Anlita dem, redan idag.
Flyttfirma & flyttfirmor


Saknar du förrådsutrymme, har du flyttat till ett mindre boende eller behöver ditt företag ett extra lager? Här kan ni magasinera i fräscha, uppvärmda och försäkrade lokaler. Självklart har vi även flyttkartonger som alla ordentliga fyttfirmor.
Flyttkartonger och flyttfirmor


Sidan reder ut begrepp kring dammsugning och dammsugare. Sidan har även en sektion med städtips. Välkommen in!
Dammsugarpåsar


Anne Blom är proffs på det du tycker minst om att göra hemma - så låt henne sköta din hemstädning! Våra Anne Blom kommer alltid två och två för att arbetet ska gå snabbt och smidigt. De är alltid ID-06 legitimerade, försäkrade och har tystnadsplikt. Tillsammans med tjejerna väljer du själv hur mycket du vill ha hjälp med i ditt hem. Alla våra Anne Blom-städare omfattas av kollektivavtal från både Almega och Sverige Byggindustrier. Välkommen att kontakta oss för mer information!
Hemstäd för dig som bor i Stockholm


Vi är ett familjeföretag som grundades 1991. Ombildat till aktiebolag 2001. Maries Puts och Städ AB har idag 75 anställda och vårt kontor ligger i Hägersten. Bland våra kunder finns många små- och medel-stora företag samt privatpersoner i hela Stockholm. Vi erbjuder våra kunder bl a hemstädning, kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi växer för att våra kunder är nöjda med oss, men samtidigt vill vi inte växa för fort eftersom vi vill bibehålla en välfungerande logistik och hög servicenivå hos både nya och gamla kunder.
Städning i Stockholm


Städbolaget HomeMaid är städbolaget som strävar efter att förbättra livskvalitet för dig och din familj. Vi unnar dig en enklare vardag med tjänster som tex. fönsterputs, strykning, barnpassning mm. Ett serviceinriktad företag med kompetent personal som lägger stor vikt säkerhet för att du ska känna dig trygg som kund. Vi hjälper dig självklart med att ta hand om administrationen av skatteavdrag för arbetskostnaden som ligger på 50 %. Välkommen in för mer information och en lättare vardag för dig i Göteborgsområdet.
Hemstäd Göteborg


För oss är det självklart att det ska vara enkelt att köpa dammsugarpåsar/tillbehör. Vem har inte någon gång kommit hem från affären med påsar som visar sig passa till en annan modell/märke. När Du handlar av oss behöver Du bara veta vilket märke och modell Du har på din dammsugare. Resten det sköter vi.
Dammsugarpåsar från Påsproffs


Real Flytt och Städ är ett ungt och innovativ företag som vill växa inom denna sektor, genom att utmärka oss med noggrant utfört arbete. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa service och garanterar de mest konkurrenskraftiga marknadspriser. Vår personal är handplockad, professionella, snabba och pålitlig. Vårt mål är att våra kunder blir helt nöjda efter att ha valt våra tjänster.
Real Flytt och Städ - din flyttfirma i Stockholm


Ska du flytta och behöver flytthjälp? Då ska du anlita Vasa flytthjälp i Göteborg! Vasa flytthjälp vänder sig både företag och privatpersoner i Göteborg. Vid flytthjälp hjälper vi dig från början till slut, allt från städning till transporten. Det ska vara smidigt att vara kund hos oss, därför erbjuder Vasa flytthjälp kompletta och helhetslösningar för sina kunder. Förutom flytthjälp erbjuder Vasa i Göteborg också andra städtjänster som kontorsflytt, bohagsflytt, företagsflytt, pianoflytt, pianotransport och mycket mer. Kontakta oss på Vasa flytthjälp i Göteborg redan idag för frågor om våra tjänster och vad vi kan göra för dig!
Anlita flytthjälp hos oss i Göteborg!