Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hälsa och skönhet / Plastikkirurgi /

På toppmoderna kliniker i Polen kan du välja behandlingar /operationer till konkurranskraftiga priser.
Medicatravel i Polen


Hos Plastikkirurgi Hässleholm i Skåne kan du genomgå fettsugning, bröstförminskning, bröstförstoring samt annan plastikoperation som t ex ansiktslyftning. Välkommen att kontakta oss för mer information!
Fettsugning i Skåne


Gustaf Aniansson är en erfaren plastikkirurg på Nackakliniken i Stockholm, som främst sysslar med bröstoperationer och bukplastik samt även opererar hudtumörer och missbildningar. Gustaf Aniansson är utbildad i Sverige och har bl.a. arbetat på MAS i Malmö samt även i Spanien och i England. 1996 erhöll Aniansson idéstipediet för utveckling av hudexpander, vilket är ett stipendium som ges till forskare, lärare och studenter för genomförande av eget utvecklingsarbete. Gustaf Aniansson utförde även en omfattande studie vid institutionen för medicinsk mikrobiologi i Lund och Universitetssjukhuset MAS i Malmö tillsammans med andra forskare i Lund. Denna studie resulterade i att de tog patent på upptäckten av en molekyl i bröstmjölk som dödar bakterier och hindrar dem från att få fäste i svalget. Ett amerikanskt multinationellt läkemedelsföretag köpte sedan rätten att använda denna substans i välling och bröstmjölksersättning.
Gustaf Aniansson


ArtNose erbjuder expertkompetens inom området näsplastik, vi har valt att endast arbeta inom detta området då vi anser man ska göra just det man är bäst på. Våra handplockade läkare kan erbjuda dig en unik kompetens inom området. Alla erbjuds rådgivning och vi ser till varje patients unika önskemål och förutsättningar innan varje näsoperation. På ArtNose är vi stolta över att vara specialiserade inom området sekundär näskirurgi. Vår målsättning är att både nya patienter, samt patienter som tidigare genomgått näskirurgi på andra kliniker med ett mindre lyckat resultat skall kunna vända sig till oss i förtroende för hjälp. Välkommen in för mer information!
Näsplastik - ArtNose