Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hälsa och skönhet / Friskvård /

Vi säljer godkända produkter från märkesleverantörer inom hälsokost och friskvård.
AktivHälsa - naturläkemedel & kosttillskott


En kamratgrupp för överviktiga i Sverige!Gratis medlemskap med tillgång till forum, dagböcker, chat m.m
KILOmeter Community


Träna med en crosstrainer så effektiviserar du din träning. Vi på Trimdax har alltid de bästa träningsmaskinerna till bra priser. Vi säljer även andra typer av träningsutrustning såsom multigym och löpband. Har du några funderingar angående träning, besök då vår webbsida där vi har guider och tips för träning.
Bra Crosstrainer


Som naprapat är jag specialist på smärta och funktionsrubbningar och kan hjälpa dig med rygg-, led- och muskelbesvär. Jag har ett helhetstänkande och en behandling som ger effektiv smärtlindring och bättre rörlighet. Målsättningen är att i största möjliga mån förhindra att besvären återkommer.
Aktiv Hälsa -Naprapat Sollentuna


Välkommen till Kenzai! Här kan du träna i en lugn miljö med ny och fräsch utrustning. Vi erbjuder även behandling hos naprapat och massör.
Kenzai AB


Hälsa är att må bra och att må bra är ett värde i sig självt. Skrattet, kosten, rörelsen, familjen, vårt sociala nätverk på arbetet och fritiden påverkar vår hälsa. Inom Hälsa i Kubik arbetar vi inom tre områden: hälsoutveckling, sjukgymnastik och arbetsmiljö. Vi är nio erfarna sjukgymnaster och två rehabassistenter. Vi har ett brett spectra av specialistkunskaper inom rygg- och nackproblematik, fysisk aktivitet, träning, stress-problematik, psykosomatiska besvär, neurologi, graviditetsrelaterade besvär och inkontinens. Vi erbjuder Dig ett brett utbud av kompetens och praktiska möjligheter att utveckla din hälsa för att inte bara ?lägga år till livet utan främst liv till åren.?
Friskvård, Sjukgymnastik & Vattengympa i Göteborg & Mölndal


En mjuk behaglig fotmassage som stimulerar nervsystemet. Behandlingen fungerar som hjälp till självhjälp. Kroppen får kraft att fungera som den skall. Bra vid utbrändhet, stress, sömnproblem, huvudvärk, migrän, barnlöshet, övergångsbesvär, magproblem med mera. Kurs och utbildning Hos oss kan du lära dig grunderna i zonterapi. Ett par gånger om året har vi utbildning i zonterapi och massage för husbehov.
Zonterapi kurs, utbildning och yrkesutbildning


David Privér. legitimerad naprapat ? Specialist i Avancerad Manuell Medicin Grundfilosofin är att erbjuda erfarenhet och högkvalitativ behandling samt ge ett tryggt och individuellt anpassat omhändertagande med snabba resultat vid akut och kronisk rygg-, nack-, led- och muskelvärk.
Citynaprapaten David Privér AB i Borås