Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hälsa och skönhet / Mental hälsa /

Syftet med Relationsproblem Punkt Nu är att ur helhetstänkande förmedla inspiration, motivation och vissa verktyg för lösning av relationsproblem.
Relationsproblem Punkt Nu - Webbplats för hjälp med relationsproblem!


Det finns olika typer av stöd till anhöriga för personer med psykisk sjukdom. I vissa landsting erbjuds PPI, psykopedagogisk intervention. PPI handlar om att ge den sjuke och hans eller hennes familj och närstående redskap för att förstå och hantera sjukdomen och dess konsekvenser. Schizofreniförbundet har i ett europeiskt samarbete varit med och utvecklat ett annat stödprogram till anhöriga, Prospect, som utformats som en studiecirkel med ett tiotal olika moduler
Psykisk sjukdom


Har du lust att göra något för ditt välbefinnande? Har du behov att hantera stress eller att få mer koncentration och kreativitet? Det är här, meditation och yoga börjar. Vi har kurser i centrala Stockholm både för nybörjare, avancerat, gravida och drop in. Alla våra lärare har genomgått vår yogalärarutbildning och utbildningen är en gedigen heltidsutbildning på fyra år under ashram-förhållanden. Ytterligare två år krävs för att bli meditationslärare. Varmt välkommen att boka kurs i Stockholm.
Meditation & Yoga i Stockholm