Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Tjänster / Finansiella tjänster /

Amfa Bank är den enda svenska banken som har fakturaköp som specialitet. Genom att sälja sina fakturor till Amfa Bank slipper du som företagare att skuldsätta dig, utan i stället frigörs kapital ur kundfordringarna. Företagen får ut likviditeten ur någonting som de redan äger. Företagskunderna som säljer sina fakturor öppnar helt enkelt ett konto i banken där pengarna omedelbart sätts in och kan användas samma minut som de sätts in. Amfa Bank köper även fakturor mot företag i länder i över hela världen. Det går också alldeles utmärkt att öppna sparkonto hos Amfa Bank, detta såväl för privatpersoner som för företagskunder.
Amfa Bank - Fakturaköp


Kontrollera är en mindre bokföringsbyrå som hjälper ert företag med ekonomin. Vi erbjuder allt från löpande bokföring till deklarationer.När du anlitar oss kan du fokusera på din verksamhet och samtidigt spara tid och pengar. Vi arbetar med ett aktivt engagemang och i nära samarbete med er och ert företag.
Hinner du med dina kunder och din försäljning?


Finansiell vadslagning
Betonmarkets


Sefina är nordens största pantbank och belånar och säljer andra värdesaker än bara klockor, exempelvis är guld, guldsmycken, silversmycken, ädelstenar, smycken, musikinstrument och mycket annat. Hos oss kan du fynda tryggt & enkelt exklusiva klockor från Rolex, Breitling, D&G, Omega, TAG Heuer, Seiko m.m. Sefina lånar på alla klockor som har ett andrahandsvärde. Ibland behöver vi ett äkthetsintyg, men oftast bedömer vi värdet och äktheten själva. Du kan antingen köpa klockor i vår onlineshop eller på plats hos våra kontor. Är du ute efter speciella klockor kan du bevaka alla de klockor vi successivt får in till försäljning: då får du ett e-postmeddelande varje gång det dyker upp nya klockor till försäljning.
http://www.sefina.se


Här finns all information om banklån på nätet - allt på ett och samma ställe. Vi ger råd om lån och presenterar de senaste erbjudandena.
Om lån på nätet


Få snabbt svar på ditt bolån, lös dyra lån, krediter eller skulder. Alltid fast ränta och samma månadsbelopp på ditt lån oavsett löptid. Erbjuder även snabblån och akutlån för exempelvis betalningsanmärkning, investering eller annat du behöver låna pengar till.
Bolån - Bostadsfinans


En sida som har samlat låneinstitut för människor som behöver ett banklån. Ansök online och få svar direkt. Enkelt och smidigt.
Privata lån


Bruske Måleri AB är ett av Sveriges äldsta måleriföretag, verksamt i stockholmsregionen med bas på Lidingö. Bolaget hade varit i familjen Bruskes ägo sedan starten 1936.
Bruske Måleri


Skandinaviens största mötesplats på Internet för konstruktörer, arkitekter och ingenjörer. Sidan innehåller mängder med egna artiklar, reportage samt press, evenemangskalender, platsannonser. Det finns även ett forum där du kan utbyta idéer med andra konstruktörer, arkitekter och personer inom produktutveckling.
CADtorget - produktutveckling


Aros Kapital har i många år arbetat med olika typer av företagsfinsnsiering och fakturaköp. Vi sköter Inkasso, fakturabelåning, lå, factoring m.m åt dig. Du kan koncentrera dig på din verksamhet och överlåta fakturering till oss. Vi gör även fakturaköp på utstående fakturor och driver in dessa, så att du får dina pengar i dig.
Inkasso och Fakturaköp


Virkesmäklarna grundades 2012 med visionen att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att avverka och sälja skog. Vi tror på en öppen och transparent marknad där utbud och efterfrågan avgör priset. Vi vill utmana gamla strukturer och hitta nya lösningar på gamla problem. Med kunskap, mod och innovationskraft arbetar vi mot att förbättra förutsättningarna för Sveriges skogsägare att göra trygga och lönsamma virkesaffärer.
Timmerpriser, virkespriser & massaved via Virkesmäklarna


Att betala sina anställda rätt lön i rätt tid är en självklarhet för alla organisationer. Men lönehantering kan vara en komplicerad process som kräver mycket administrativt arbete. Lagar och regler inom området förändras ständigt och löneavtalen varierar med olika anställningsformer vilket det gäller att hålla koll på. Pga denna sårbarhet väljer många verksamheter att låta en professionell leverantör ta hand om lönehanteringen. Toarpskonsult AB löneservicetjänst - en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsmetod vilket säkerställer att arbetet blir genomfört snabbt, effektivt och utifrån era önskemål och förutsättningar. Vi har även specialister som kan er avtalssituation.
Lönehantering Borås - Toarpskonsult AB


Billhop är ett svenskt företag som vill revolutionera sättet människor och företag betalar och hanterar sina räkningar. Hos oss kan du betala dina räkningar med kort utan att använda internetbanken. Vi accepterar de flesta vanliga betalkort och kreditkort
Betala räkningar med kreditkort - Billhop


Mobillån har hjälpt privatpersoner sedan 2006 genom att erbjuda små enkla krediter. Våra små lån blev snabbt populära och mängder av svenskar har fått uppleva hur snabbt och enkelt man kan låna pengar direkt till sitt konto. Låna från 1000 kr upp till 5000 kr när du behöver något speciellt! Du får pengar på kontot när du behöver dem, tryggt och säkert.
Smslån enkelt från Mobillån


Medlemmarna på Grafiskt Forum diskuterar möjligheter för frilansare att fakturera sitt arbete via Frilans Finans.
Frilans Finans - nån som testat?