Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hälsa och skönhet / Behandlingshem och rehabilitering /

Kraften finns i naturen och vi hjälper dig att hitta den. Det ursprungliga och jordnära i skogarna, sjöarna och bergen får dig att må bättre, bli mer avspänd och att utvecklas som människa.
Naturligt liv - Rehabilitering med hjälp av naturen


Genom kompetenta och engagerade medarbetare erbjuder vi individuellt stöd och service till människor med funktionshinder. Med 65 verksamheter och närmare 850 brukare är Frösunda landets största utförare av tjänster inom LSS och LASS. Tillsammans skapar vi ett bättre liv för människor med funktionsnedsättningar.
Rehabilitering för funktionshindrade barn och ungdomar


Aleris Psykisk Hälsa välkomnar vuxna människor med psykiska funktionshinder (även i kombination med missbruk) till våra behandlingshem. Till dem erbjuder vi boende, stöd, personlig omsorg, sysselsättning och olika former av rehabilitering. Med stor bredd i inriktningen på våra behandlingshem, gör vi det enkelt för uppdragsgivaren att hitta den lämpligaste rehabiliteringsformen till varje klient. Vi kan även erbjuda behandling för barn och ungdomar i familjehem, samt psykosocial behandling för barn och vuxna.
Behandlingshem - Aleris


Attendos behandlingshem för alkohol- och drogberoende. Attendo Individ och Familj driver fyra behandlingshem för alkohol- och drogberoende som ligger i Småland respektive Västmanland. Hit kommer patienter från hela Sverige och hemmen ligger alla naturskönt i stillsam miljö på landet.
Attendo - vård & omsorg


Off.Clinic är en privat klinik som arbetar specialiserat med sexuella beteendeproblem. Vi vänder oss till hela Sverige och arbetar främst med uppdrag från offentliga förvaltningar: socialtjänst, barn- och ungdomspsykiatri och kriminalvård. Off.Clinic erbjuder enstaka eller integrerade insatser för enskilda, hela familjer och professionella. Arbetet bedrivs i antingen vår öppenvård eller slutenvård, Visslan HVB. Vi utreder och behandlar offer och förövare, pojkar och flickor, oavsett funktionshinder.
Off.Clinic - Traumabehandling