Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hus och hem / Tak och fasad /

Skall du lägga nytt yttertak? Varför inte besöka oss på Icopal.se och se vad vi har att erbjuda. Vi har de rätta kvalitetsprodukterna för alla former av tak, allt från gröna tak till papptak.
Yttertak


Barok dekorativa stenar. En beklädnadssten som passar lika väl i ett hem som i en restaurang eller kanske ett företags kontor när det är dags att renovera eller bygga om.
Barok dekorativ sten


Vår affärside är att hyra maskiner och arbetsredskap till företag och privatpersoner. Ta kontakt med oss om du behöver hjälp med maskinuthyrning. Vi har allt när du behöver jobba på höjden med tak och fasadarbeten kan det vara läge att hyra byggställning och skylift. Den byggställning vi har att hyra ut kan användas både inomhus och utomhus, vid målning, montage, underhållsarbeten o.s.v. En skylift i sin tur är lämplig till de flesta höjdarbeten som målningsarbeten, fasadarbeten samt inomhusarbeten i t.ex. idrottshallar, lagerlokaler. Hyreshuset är extra noga med valet av leverantörer på maskiner, tillbehör och arbetskläder. Därför är vi också det givna valet om du vill hyra maskiner.
Hyra maskiner billigt?


Nordic House är ett familjeföretag med specialisering på bullerisolering. Vi har huvudkontoret i centrala Stockholm, fabrik och verkstad strax utanför city gör kontrollen från tillverkning till slutmontage optimal.
Fönstertillverkare


Icopal Entreprenad AB är det ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige. Var affärsidé är: "Att vara en av de ledande aktörerna inom området att skydda byggnaders klimatskärm. Verksamheten ska omfatta tätskikt och lösullsentreprenader. Uppdragen ska utföras med kundernas fulla förtroende och med en lönsamhet som bidrar till företagets utveckling och fortlevnad."
Byta tak?


Vi på Takmontage hjälper dig med alla typer av takarbeten i Malmö, Skåne. Om du ska lägga nytt tak, renovera eller lägga om ditt tak kontakta oss så hjälper vi dig! Inga uppgifter är för små eller svåra för oss att utföra. Hos oss får du även hjälp med listtäckning och papptak. Kontakta oss för mer information!
Lägga tak - Skåne


En ny fasadputs på ditt hus kan göra underverk. Genom att lägga på en ny fasadputs på din fasad så kommer du att uppleva att huset blir som nytt. På Daniels Mur och Puts i Stockholm AB har vi lång och gedigen kunskap i putsning. På vår webbplats kan du se bildexempel på våra tidigare putsjobb. Vi erbjuder också tjänster som badrumsrenovering och murning. Titta in på vår webbplats för att se hur vi kan hjälpa just dig!
Ny fasadputs gör underverk


Lösullsisolering är en effektiv lösning vid nyproduktion för hela klimatskalet. Ett exempel på en fördel med lösullsisolering är att det inte blir något spill att ta hand om. En annan fördel är att det inte tar någon skrymmande plats på byggplatsen. Besök oss gärna för mer information.
Lösullsisolering för tak