Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Textil /

Grolls är Sveriges ledande leverantör och försäljare av yrkeskläder, arbetskläder och skyddskläder. Inte minst yrkeskläder i form av arbetshandskar, ögonskydd och ögondusch. Säkerhet är viktigt, även i arbetslivet, och detta har Björnkläder tagit fasta på och erbjuder marknadens säkraste och kvalitetsmässigt bästa yrkeskläder.
Grolls Yrkeskläder


Sy din egen nalle! För den som tycker om att handarbeta eller bara att pyssla finns färdiga materialsatser som innehåller allt du behöver för att sy din egen nalle. Här hittar du också unika samlarnallar som är desigande och tillverkade av en svenska nallemakare.
Teddybears Sweden - Sy en egen nalle!


Här hittar du textilier för både liten och stor men även för hemmet och husdjuren. Allt är sytt i oftast 1 ex med just det tyget/broderiet. Finns även lite kläder med 70-talstyger till barn samt annat hantverk.
Minnas Hantverk


The Slanket ® är en gigantisk fleecefilt med ärmar. Mycket mjuk vid beröring, lätt och varm med stora ärmar som gör att du inte känner att du bär en filt, du blir helt enkelt insvept. The Slanket är utformad för att hålla hela kroppen täckt och varm medan du fortfarande har kvar möjligheten att använda händerna. Enkelt och praktiskt. The Slanket kan ersätta alla normala filtar. Storlek: 1,5m x 2,4m
The Slanket - Filt med ärmar, Originalet från USA