Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Fritid och Nöjen / Djur /

På Katterian.se kan du få reda på mer om katter. Sidan innehåller många fina kattbilder och annorlunda kattfakta. Här finns också fakta om olika kattraser och kattskötsel. På katterian.se kan du läsa om de vanligaste sjukdomarna hos katt. Även en sida med katthumor.
Katter


Det som gör lusitanon unik är att det är den enda rasen i världen som konsekvent har avlats för strid och tjurfäktning ? från 4.000 år f.Kr fram till idag. Tjurfäktningen uppstod i fredstid när man behövde något att träna på. Man upptäckte att tjurarna bjöd på stort motstånd och var praktiska att öva på. Så föddes tjurfäktningen, den hatade och älskade. Visst är den barbarisk, men den har medfört att den portugisiska hästen och den gamla ridtraditionen hållits vid liv.
Hästar - IBERIAN DRESSAGE HORSES


Södra Älvsborgs Kennelklubb anordnar kurser och utställningar för hundar och ägare. Välkommen som medlem du också!
Kennelklubb


Hundar för sällskap och jakt
Hundvänner


Är du sugen på att utöka din familj ? Kolla gärna in våra underbara Shih Tzu tikar och när de ska ha valpar. Shih Tzu är en fantastisk ras och är en utmärkt familjehund. Välkommen till Damehill's, din Shih Tzu uppfödare.
Shih tzu valpar


Bor du i Härnösand och behöver besöka en veterinär? Då ska du komma till Din veterinär. Hos oss hittar du duktiga veterinärer och djursköterskor som jobbar tillsammans för att skapa trygghet för ditt djur. Hos oss är alla djur välkomna, stora som små. Vi utför alla möjliga behandlingar och rehab för djuren. Boka tid hos oss redan idag!
Veterinär i Härnösand