Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Tjänster / Datorer /

SolidWorks grundidé är att förse konstruktörer med lättanvänd teknik för produktionsmässig användning till ett rimligt pris. SolidWorks riktar sig till användare med varierande förutsättningar och utbildning, där dessa nyttjar verktyget tillfälligt eller fullt ut. SolidWorks finns även i en SolidWorks Office Professional version som innehåller många användbara applikationer. SolidWorks används inom en rad produktområden såsom: framtagning av gjutgods, svetsade konstruktioner, produktionsutrustningar, processchema (el, hydraulik m.m.), rördragning, fotorealism, animeringar m.m. SolidWorks finns nu i 420.000 exemplar inom industrin. SolidWorks ägs av Dassault Systems som är marknadens största aktör inom CPC lösningar.
Solidworks.


Här får du möjligheten att skaffa en gratis blogg utan reklam!
Gratis blogg


Webb- och informationsbyrå som lägger stor vikt vid hög kvalitet och god service.
PointX Media & Grafik


Svensk Server är en blogg om svenska sajter som täcker ämnet ?server? och all information kommer att cirkulera kring servrarna och den svenska server marknaden.
Svensk server


Låt oss på Migroup hjälpa dig med mobil sökmotoroptimering. Vi skapar även mobila webbsidor åt erat företag. Skall du ha en mobil webbsida? vi på MIG har kompletta mobila lösningar.
Mobil sökmotoroptimering


Man har lyssnat på CMS kunder, funderat, utvecklat och samlat alla de bästa funktionerna i sökmotorvänliga publiceringsverktyg SEOCMS. Med vårt publiceringsverktyg kan du nu underhålla din webbplats enkelt och tidsbesparande.
Sökmotorvänlig webbpublicering & cms


BombayWorks arbetar med data & IT, är IT-systemleverantörer & applikationsleverantörer samt håller på med flash utveckling.
BombayWorks AB


Välkommen till hemsidemallar Oavsett om du vill ha en professionell färdig hemsida, domän eller webbhotell för dig eller ditt företag så har du kommit rätt. Bygg en egen hemsida, vi har flera tusen färdiga mallar (templates) att välja på Välj mellan sidor i HTML, Flash eller HTML med Flashheader. Flash-baserade sidor kan också byggas som rena HTML-sidor om så önskas. Antalet menysidor styrs till stor del av antalet menysidor i mallen (antal knappar).Tänk på att välja en mall som passar i storlek, färgsättning och upplägg.
Hemsidemallar


data service, dator service, dataservice, datorservice, service, drivrutiner, data, dator, nätverk, trådlöst nätverk, dator nätverk, nätverk service, dataservice tips, datorer, datorhistoria, data ordboken, kontakt, referenser, dator nyheter
Dataservice Nätverk Datorräddning


Gns.se är ett svenskt webhotell / webbhotell med verksamhet i Stockholms området. Vi erbjuder Microsoft Hosted Exchange server 2007, egen dedicerad/dedikerad server med Windows 2003 samt co-location mm
Gns.se Hosted Exchange


NTRsupport erbjuder support via fjärrstyrning. Era kunder kan koppla upp sig till vår kundtjänst och med hjälp av Windows fjärrstyrning ger vi snabb support med hög säkerhet. Kunderna har också möjlighet att använda sig av vår online chatt för att snabbt få hjälp med sina problemställningar.
NTRsupport


En torrent-sökmotor som söker av ett antal torrent-sidor, vilket gör det enklare för dig att hitta den torrent du letar efter.
Torrentastic


Affärstjänster från Xerox. Få information om Xerox utbud av skrivare, avläsare, kopiatorer, faxar och flerfunktionsenheter. Affärstjänster från Xerox. Få information om Xerox utbud av skrivare, avläsare, kopiatorer, faxar och flerfunktionsenheter. Affärstjänster, förbrukningsmaterial och support från Xerox. Få information om Xerox utbud av skrivare, avläsare, kopiatorer, faxar, affärstjänster, konsulttjänster och flerfunktionsenheter.
Xerox Sverige


Backup & Recovery processen är grunden för all IT-säkerhet. Din backup måste vara läsbar för att den ska kunna skapa nytta. I verkligheten är en backup inte alltid läsbar. Vi har olika typer av backup- och restore-lösningar beroende på vilka krav du har. SunGard kan stå till tjänst med en reserv-server som står beredd att laddas med dina data när helst det behövs. Total Recovery är SunGards nya paketlösning för en riktigt snabb återstart med minsta möjliga dataförlust. Det består av SunGards prisbelönta online backup med funktion för återläsning. Välkommen till SunGard vi kan allt om backup!
Sungard Backup


Vi utvecklar webbaserade administrativaprogram med databaser, hemsidor och webshoppar. Vi rekomenderar och är återförsäljare av olika programvaror. Vårt mål är att kunna erbjuda både företag och privatpersoner alla de programvaror som behövs. Vi uppdaterar ständigt.
Webbsolutions


CRM Portalen är ett webbaserat CRM-system som hjälper dig att hålla ordning på dina kunder, leads och uppföljningar. Komplett med säljstöd, kundkort, e-postutskick, intranät, IP-telefon och mycket mer.
CRM Portalen


Connect erbjuder effektiva lösningar inom Hosted Exchange och andra nätverkslösningar. Vi erbjuder även molntjänster, webhosting och hosting för företag. Våra företagstjänster ger dig även möjlighet till användning av konferensrum i Göteborg samt köpa eller hyra kopiatorer. Vi erbjuder även tjänster inom hosted sharepoint, servervirtualisering. Vi på Connect är IT konsult verksamhet som finns bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med våra tjänster inom serverhosting får du en bra och säker tjänst som du kan lita på.
Webhosting - Hosting i Göteborg