Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hus och hem / Övrigt /

Soliducts affärsidé är att pris är lika viktigt som kvalitet. Vi importerar och tillverkar ventilation, ventilationssystem och skorstensprodukter. Vi är experter på skorstensrenovering, har även fina erbjudanden på kanalfläkt från Salda.
Soliduct - Ventilation och Ventilationssystem


Hareco säljer nya kassaskp och begagnade kassaskåp till riktigt bra priser. Vi köper och säljer begagnade kassaskåp snabbare än vad vi ibland hinner uppdatera hemsidan, om ni inte hittar det ni söker - ring oss så berättar vi vilka kassaskåp som är på väg in. Välkomna!
Kassaskåp - Begagnade och nya till bästa priset


Hörmann är ledande inom olika slags portar såsom garageportar och industriportar. De många olika varianterna av garageportar med stilfullt ordnade designelement, gör garageportar från Hörmann till ett attraktivt blickfång som visar dina höga anspråk som husägare, inte minst när de kombineras med Hörmanns designdörrar. Med Europas bredaste produktprogram omfattande så gott som samtliga byggstilar och en lång rad varianter kan Hörmann erbjuda exakt rätt garageport för just dina speciella behov.
Hörmann - garageportar & industriportar


Hos oss kan ni köpa kassaskåp av olika typer med upp till 50% rabatt! Vi erbjuder dig fräscha, felfria och rekonditionerade begagnade kassaskåp. Ibland säljer vi skåp till mindre än halva priset av ett nytt!! Alla skåp säljs med 1 års garanti.
Kassaskåp


Vi på Bjoorn gör vårt bästa för att du ska få ett prisvärt golv. Vi undviker alltid mellanhänder när det är möjligt för att kunna erbjuda lågt pris på allt från enklare laminatgolv till exklusiva trägolv och parkettgolv. De flesta golven skickas inom 1-3 dagar gratis direkt, från fabrik eller grossist, hem till din dörr vid order oberoende av kvantitet i hela landet.
Golv: Trägolv & parkett hos Bjoorn


PJ Parkettgolv är ett företag inom golvslipning alla typer av arbeten rörande behandling av träytor. Inom golvläggning utför vi trägolvs-, klinker och mattinläggningar. Vi har verkat i Stockholm sedan 1994. Vi arbetar med allt från storskaliga byggprojektet till enstaka golv.
Pj Parkettgolv AB


På kommun.se kan man hitta information om alla kommuners olika välfärdstjänster. Jag tycker sidan är ett bra komplement till kommunernas egna sidor, speciellt som att all information om kommunerna är så samlad och lätt att hitta.
Din kommun på nätet


Många glömmer att även huset måste, med hjälp av ventiler, andas för att de som bor i det ska få ett bra inomhusklimat och att luft som håller hög fuktnivå (t.ex i badrummet vid duschning), behöver blåsas ut. Att vädra ut lite extra i anslutning till toalettbesöket är också en naturlig åtgärd. Med ventiler från PAX säkerställer du att ditt hem håller en bra luft- och fuktnivå som ger ett bra inomhusklimat.
Ventiler från PAX


Hemluft Bostadsventilation tar din ventilation och ditt inomhusklimat på största allvar ty de vet hur en bra respektive dålig ventilation påverkar inte bara plånboken utan dessutom hälsan. Dags för service? Hör med Hemluft!
Ventilation - kommer från Hemluft


Enkla Elbolaget gör det lätt att hantera sin el. Med enkla avtal och bra kundtjänst få man alltid den hjälp man behöver.
El


Köp lampor och belysning hos Lampshopen i Lerum. Vi ligger nära Göteborg och har ett stort utbud av belysning och lampor på lager. Gör gärna ett besök i vår fina lampshop
Lampor, belysning i Göteborg och Lerum


Videobolaget gör kompletta DVD produktioner, DVD replikering, menyframställning, authoring, filtrering/brusreduktion, kodning till MPEG2, DVD-mastering, DVD-kopiering & videoöverföring.
DVD replikering


Väggklockor hos Priisma Priisma är Nordens största butik för designklockor för hemmet. Priisma är certifierade av Trygg E-Handel för att du ska känna dig säker när du handlar. Vårt stora utbud består av en mängd olika typer av väggur. Klassiska designur från välkända formgivare som Arne Jacobsen och Philippe Starck. Väggklockor som passar i det minimalistiskt möblerade hemmet och färgglada klockor som livar upp din vägg.
Väggklocka, väggklockor, väggur, klockor vägg - Priisma


Behöver du hyra byggnadsställningar i Stockholm? Västerorts Hyrställningar AB är ett ställningsföretag som hyr ut byggnadsställningar i Stockholm och närområden. Vi använder oss av nytt och högklassiskt ställningsmaterial när vi bygger. Vi utför alla typer av ställningsarbeten som exempelvis fasadställning, väderskydd, standardställning, trapptorn, rullställning, avlastningstorn och hängställningar. Våra anställda är välutbildade och vi strävar hårt för att vara experter inom vårt område. Kontakta oss gärna för mer information om Byggnadsställningar i Stockholm!
Byggnadsställningar i Stockholm


Bytextile.se erbjuder ett sortiment av textila varumärken med fokus på textil metervara. Sortimentet ska attrahera personen som vill förmedla en känsla av stilmedvetenhet i hemmet eller på företaget med hjälp av textilier. Som ett komplement erbjuder vi även uppsömnad av måttanpassade gardiner och väcker inredningslust genom inspirerande läsning om inredning.
Bytextile.se


Luftrenare av högsta kvalité. Det skall passa alla plånböcker och smaker. Produktutbudet är stort och omfattar luftrenare för användning inom hem, kontor, skolor, förskolor, väntrum, hotellrum, äldreboende, allergimottagningar och sjukhusmottagningar. Välkommen till Spirare
Luftrenare från Spirare


Är det dags för stambyte i din fastighet? Vi på Frakka är experter på att genomföra ett stambyte på ett smidigt och professionellt sätt. Inga jobb är för svåra för oss. Så skall du genomföra ett stambyte i Stockholm, kontakta Frakka.
Dags för stambyte


Vi på Svenska Fukt utför ett effektivt fuktskydd. Vi gör en grundlig fuktutredning för att se vad som behövs göras när det gäller fuktskydd.
Effektivt fuktskydd