Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Näringsliv / Komponenter och Råvaror /

Kübler tillverkar och säljer produkter för nivåövervakning i maskiner och processer. Bland våra produkter hittar du flödesmätare, flödesvakt, nivåindikator och nivåvakt. På land, till sjöss och "offshore", i kyla och värme, i smutsiga liksom i hygieniska och sterila miljöer tjänstgör våra produkter på sina viktiga övervakningsuppdrag.
Nivåvakter vid flödesmätning


LAMISA Teknik erbjuder en "one stop shop" för tätningar och andra gummiprodukter. Genom vårt breda kontaktnät hos tillverkare och grossister kan vi erbjuda en oslagbar kombination av personlig service och snabba leveranser. De flesta av våra leverantörer är ISO9000 godkända sedan flera år, så du kan lita på att våra produkter håller högsta kvalitet. Vi är sedan september 2005 certifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.
O-ringssnören och O-ringssatser


Colly Components marknadsför och säljer komponenter för svensk industri. Vi samverkar med kundernas konstruktörer, inköpare och produktionstekniker. Hos oss kan ni hitta blindnit av hög kvalitet för sammanfogning av två eller flera tunna material. Collys leverantör av blindnit, Gesipa, är Europas största tillverkare och har en speciellt utformad kula som underlättar nitningen. Snabb och enkel montering med blindnit för plast.
Blindnit för sammanfogning