Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Tjänster / Övrigt /

Medea Spedition är din samarbetspartner när det gäller specialtransporter. Med hjälp av våra specialbyggda ekipage kan vi erbjuda dig flexibla och kostnadseffektiva logistiklösningar. Vi jobbar helt och hållet utefter dina transportbehov och skräddarsyr lösningen. Med våra lågbyggda, öppna flakbilar utför vi punkttransporter men även volym och projekttransporter, allt efter dina önskemål. Möjlighet till mellanlagring finns.
Medea Spedition


Julklappstips med julklappar till honom och henne. Söker du en speciell julklapp? Använd vår sökmotor, här finns den perfekta julklappen.
Julklappstips


Aditro erbjuder IT-baserad outsourcing, konsulttjänster och IT-lösningar för ekonomihantering, HR och informationslogistik. Våra affärssystem möjliggör ökad effektivitet och skapar konkurrensfördelar för våra kunder. Genom att erbjuda våra kunder verktyg och tjänster gör vi deras arbetsliv lättare.
Affärssystem & outsourcing


Tejptryck har alla typer av tejp. Vi tycker packtejp, promotiontejp, reklamtejp och mycket mer. Besök vår hemsida för mer information om vad vi kan göra för just ert företag.
Tryckta etiketter


Letar ni efter konferenslokaler för er konferens, dagskonferens, event, företagsarrangemang eller utställningslokaler i Helsingborg, Skåne? Vi på Jacob Hansens hus har lokaler för alla tillfällen. Vi har även lokaler för fest och bröllopsfest. Jacob Hansens Hus ligger i centrala Helsingborg, Skåne. Därför har du lätt att ta dig hit oavsett om du kommer med tåg, buss, bil eller till fots. Det centrala läget gör att du har många parkeringsmöjligheter. Varmt välkommen till oss
Konferens i Helsingborg, Skåne


Magasin 9 i Stockholm har lokaler för alla slags event; mässor, fester, bröllop, konferens och mycket mera! Vi hjälper gärna till att anordna ditt evenemang. Kontakta oss på Magasin 9 för mer information om våra tjänster och lokaler.
Magasin9 företagsevent Stockholm


Särnmark är en servicepartner i personlig assistans. Vi erbjuder stöd, till människor med funktionshinder, så att du i möjligaste mån själv kan ta ansvar för och få makt över dina grundläggande behov i det dagliga livet. Särnmark anser att det är du som bäst gör dina egna prioriteringar. Vi vill att du ska ha den bästa personliga assistansen!
personlig assistans


RidVick kommer till er ridskola eller anläggning och vikarierar vid planerad eller plötslig frånvaro.
RidVick


Den moderna människan lever ofta stressigt för att få alla vardagssysslorna att fungera. Familjelivet ska kombineras med heltidsjobb. Vi föreslår att du överlåter en del av dina vardagsbekymmer till oss - så kan du ägna din tid åt det du prioriterar. Städ i hemmet Flyttstäd Trädgårdsarbete Omvårdnad www.roett.se 0707365948
Roett - företaget med de hushållsnära tjänsterna i Skåne


Sodexos städtjänster är mer än bara rengöring. Sodexo städar offentliga miljöer, flygplatser, flygplan, färjor och hotell samt skolor, universitet och sjukhus. Oavsett uppdrag är vår strävan alltid densamma; att städa med omsorg om människa, material och miljö.
Städtjänster


Med stöd av den genuina erfarenhet och tradition som Bruske Måleri byggt upp under mer än sju decennier skall vi fortsätta utvecklas i syfte att uppfylla våra kunders krav och förväntningar på ett professionellt och kvalitetssäkert sätt. Företaget skall genom att ständigt förbättras även i fortsättningen vara ett av de ledande alternativen i Stockholm med omnejd avseende såväl fönsterrenovering som måleri inom reparation och underhåll.
Bruske Måleri


Nyzells Fönsterputs gör så du ser bra ut. 29 års vana. Nöjda kunder över hela stockholms omr. Hemsida www.fonsterputsare.com Pris ex 3 rum kök 500 kr Telefon 08-938864 Nyzells Fönsterputs
Nyzells Fönsterputs


" Den snabbrörliga värld vi lever i påverkar hur vi arbetar, bor ? och äter. " Allt fler måltider klaras av ?i farten? för att hinna med annat. Det ställer större krav på att det vi äter är vällagat och hälsosamt. På Panini lägger vi lika stor vikt vid tillagningen av våra måltider, som på att tydligt redovisa näringsinnehållet i dem, vare sig du väljer en sallad med Dinkel, Quinoa och Linser som bas, en klämgrillad smörgås på surdegbröd eller kanske vår Thailändska kycklinggryta.
frukost & lunch take-away


Fraktnätverket är ett medlemsnätverk som erbjuder ett centralförhandlat fraktavtal. Fraktavtalet avser ett komplett utbud för inrikesfrakt, både försändelser till företag och privatpersoner. Som medlem hos Fraktnätverket får du inte bara ta del av oslagbara fraktpriser utan också lära dig hur du fraktar på rätt sätt
Frakt & fraktavtal för inrikesfrakt - Fraktnätverket


En enkel men också komplett lösning! Genom att använda fraktabilligt.se behöver du inte registrera eller ansöka om ett kundnummer. Hos oss bokar du din frakt enkelt och helt utan krångel. Fraktabilligt.se är ett webbaserat bokningssystem som underlätter för dig när du skall boka frakt. Helt automatiskt tar systemet hänsyn till marknadens främsta speditörer och erbjuder dig därmed dem bästa priserna unikt baserat på din bokning.
Billig frakt - Fraktabilligt.se


GNUs kompilatorsamling innehåller främre ändar för C, C + +, Objective-C, Fortran, Java, Ada, och Go, liksom bibliotek för dessa språk (libstdc + +, libgcj, ...). GCC skrevs ursprungligen som kompilatorn för GNU-operativsystemet. GNU Systemet har utvecklats för att vara 100% fri programvara, fri i den meningen att den respekterar användarens frihet. Vi strävar efter att erbjuda lösningar uppmuntrar alla att testa och arbeta med GCC.
GCC rt-labs.com


Chokladexpress.se är choklad bud som erbjuder dig ett sortiment utöver det vanliga. Ni hittar blommor och choklad samt våran fina nalle bara hos oss på Chokladexpress.se. Vid beställning senast kl 15 levereras chokladen samma dag inom stor-Stockholm! OBS! Leveranser sker på lördagar innan KL 12, stängt söndagar samt helgdagar.
Skicka choklad med chokladbud - Chokladexpress.se


Med DS Facility Management får ditt företag en otroligt flexibel lösning där alla behov tillmötesgås och där du som kund bestämmer. Vi har receptionister, vaktmästare, förrådspersonal, snöskottare, gräsklippare och mycket mera! Vi erbjuder jourbemanning för att säkerställa personalförsörjningen i er reception/växel/kundservice/internservice vid kortsiktiga behov. Våra jourkonsulter ersätter er ordinarie personal vid sjukdom eller annan frånvaro.
Bemanning Stockholm via DS Facility Management


Flyttfabriken erbjuder kundanpassade tjänster för alla som behöver flytta oavsett om det rör sig om en individ, familj eller företag. Våra tjänster utförs av experter på packning och uppackning, trälådor, transport av dyrbar marmor och andra värdesaker. Våra välutbildade flyttarbetare kan hantera dina pianon, antikviteter och andra värdesaker. Välkommen till Flyttfabriken, den bästa flyttfirman i Stockholm.
Flyttfabriken Flyttfirma i Stockholm.


Billig telefoni, ip-telefoni (bredbandstelefoni), bredband, SIP-trunkar, telefonkort och telefonkonferens På jakt efter billiga utlandssamtal, sverigesamtal, billigt adsl bredband, ip-telefoni (bredbandstelefoni) eller traditionell telefoni (fast telefoni) via telefonjacket? Vi erbjuder allt från telefoni för privatkunder till telefonkort, telefonkonferens, sip-trunkar, ip-baserade telefonväxlar eller storkundsavtal för din företagsväxel samt ip-telefoni företag.
Lösningar för telefoni: fast telefoni, ip-telefoni (privat & företag) och telefonkort


Oftast är det mycket missförstånd om vad ett brandlarm egentligen är. Ett riktigt brandlarm är ett separat system projekterat och installerat enligt SBF 110:6 av en certifierad anläggarfirma som har en behörig ingenjör brandlarm. Vi är Certifierad brandlarmsfirma och jobbar med produkter från Hedengren Security, Schrack Seconet, UTC Fire & Security med flera. Det finns ett flertal leverantörer på den svenska marknaden som påstår sig leverera brandlarm inbyggt i inbrottslarm, det är helt felaktigt. Vad som levereras i detta fall är något som kallas för brandindikering kopplat till larmcentral och dessa kan aldrig generera direkt utryckning från räddningstjänst.
Brandlarm från G-Tre Säkerhetsteknik AB


Välkommen till oss på Advokathuset i Stockholm Vi hjälper dig! Behöver du en erfaren jurist som kan företräda dig i t.ex. en vårdnadstvist, en konflikt med din arbetsgivare, vid personskada, om sjukersättning eller om du ansöker om uppehållstillstånd? Vi på Advokathuset i Stockholm har valt att fokusera på humanjuridik. Det innebär att vi ser fram emot att hjälpa Dig som privatperson. Vi tar även en del uppdrag inom affärsjuridik. Välkommen till en personlig advokatbyrå. Kontakta oss så ser vi över ditt ärende och bokar in ett möte.
Söker du advokat eller jurist i Stockholm, Uppsala eller Gävle?


Att flytta utomlands behöver inte vara speciellt komplicerat om du har valt en bra samarbetspartner. Alfa Quality Moving är specialicerade på utlandsflytt och relocation. Vi hjälper dig, inte bara med hela flytten, utan även en lång rad olika praktiska uppgifter som behöver lösas. Oavsett vart du skall flytta, så finns Alfa Moving med er hela vägen och säkerställer att det hela flyter på så smidigt som möjligt. Vi har även magasin i samtliga storstadsregioner, så vid behov av magasinering kan vi också vara behjälpliga. Välkommen!
Utlandsflytt - Alfa Quality Moving


Det blir alltmer uppskattad med fruktkorgar hos företag och deras personal. Uppmuntra personalen med färsk frukt på jobbet och ladda de med nyttig energi. Gör en gammal vän eller någon av dina anhöriga glad med en fin presentkorg. Vi utför även tillfälliga beställningar som t.ex present korgar. Vi erbjuder många olika korgar och låda storlekar och fruktblandningar även ekologisk frukt. Snabb och nyttig energi.
HS Fruktkorg fixar frukten


http://myacademy.se startade 2005 och är en respekterad leverantör av språkkurser. Sedan dess har vi fått möjlighet att bistå med hjälp och stöd till tusentals nöjda familjer. Idag finns våra omkring 2500 pedagoger i de flesta av Sveriges största städer med omnejd. Under åren har vi blivit experter på att leverera högkvalitativa lösningar inom språkkurser samt språkutbildning till privatpersoner och företag.
Språkkurs med http://myacademy.se/


TUPP reklam startades år 2002 av mig, David Eriksson. Men branschen är långt ifrån ny för mig. Redan som 7-åring började jag aktivt samla på reklamartiklar och hade med åren en av Sveriges största privata samlingar. Med tiden efter några anställningar i vilt skilda branscher återförenades jag med presentreklam och reklamartiklar i TUPP reklam.
Tupp Reklam