Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hus och hem / Värme /

Vi erbjuder lättskötta pelletsanläggningar och pelletsbrännare, lättsotade vedpannor som givetvis eldas mot ackumulatortankar. Är du ute efter elvärme så har vi marknadens bredaste sortiment av elpannor så som Elomax.
Vedpannor eller pelletsbrännare?


Nordfire Brasvärme tillverkar och säljer murspisar och braskaminer. Vi har även ett stort utbud av täljstenskasetter till våra braskaminer. Välkommen in om ni vill uppleva äkta brasvärme!
Brasvärme från Braskaminer


Triopart är ett företag som tillhandahåller byggmaterial. I första hand inom värme och det energitekniska området. Vår specialité är modul-skorstenar. Hos oss finner du en skorsten som passar dina behov. Välkommen in och välj ut din modul-skorsten.
Skorsten & Modul-skorstenar


Kaminerna köps direkt från de ledande tillverkarna i Europa och distribueras till våra butiker runt om i Sverige på ett kostnadseffektivt sätt. Målet är att ha små omkostnader, utan flotta lokaler och onödiga kostnader. Inköp direkt från fabriken och minimalisering av alla kostnader gör att vi kan hålla låga priser, men ändå väldigt hög kvalité. Butikerna som säljer våra produkter är egna företagare och kan allt som behövs om kaminer och installationer. De har genomgått utbildning och denna följs regelbundet upp med nya utbildningar och kvalitetskontroller från huvudkontoret. Deras kompetens ger dig en trygghet oavsett om du ska installera själv och behöver rådgivning, eller vill ha en komplett installation utförd av din handlare.
Köp kamin


Prisvärda och uppskattade lösningar för uppvärmning av hus. Vi finns i Norrköping och erbjuder service samt montage inom kyla och värmepumpar. Hos oss hittar du även varmvattenberedare och solvärme. Vi marknadsför bland annat följande märken: Panasonic, Mitsubishi Heavy, Sanyo Argo, Energisparbolaget samt Oso.
Värmepumpar och solpaneler


Lindquist Heating AB säljer marknadens bästa värmepannor i gjutjärn. Lindquist Heating har fått agenturen på dessa gjutjärn från Tjeckien, som har mycket lång erfarenhet av tillverkning av dessa värmepannor. Värmepannor i gjutjärn har generellt sett en livslängd på mer än 50 år, något som är i princip oöverträffat av andra plåtpannor och keramikpannor.
Värmepannor


Vi är specialiserade på alternativ värme och skräddarsydda värme- och ventilationssystem. Ett hus är inte det andra likt - vi hjälper dig hitta den lösning som både du, ditt hus och miljön vinner på. Vi har över 35 års erfarenhet av ventilation, luftbehandling, solvärme och lågenergi byggteknik.
Kaminer.biz


Bygger du ditt drömhus eller renoverar du en gammal pärla? Här på hemsidan reder vi ut fördelarna med olika skorstenar, blockskorsten respektive stålskorsten, du får en överblick av vårt sortiment och vi tipsar dig om vad du bör tänka på när du köper skorsten. Vi erbjuder Permeter skorstenar!
Skorsten - Permeter & isokern


Vi har ett stort utbud av pannor, blandare, värmepumpar ,varmvattenberedare, brännare, golvvärme och kompletta badrum, kranar, wc-stolar, pumpar mm.
Värmepumpar och Golvvärme


Här hittar du det mesta som behövs vad gäller kaminer och skorstenar. Vi säljer kaminer, braskaminer, täljstenskaminer, gjutjärnskaminer, kakelugnar, spiskassetter, köksspisar, murspisar och skorstenar.
Braskaminer och kaminer


För att ge dina mekaniska komponenter såsom värmeväxlare ett bra grundskydd bör du byta ventilationsfilter två gånger per år. Samtidigt minskar du energianvändninigen och blir mer klimatsmart! Ett system som inte får service, tex genom regelbundna filterbyten, utsätts lätt för akuta driftstopp varpå luftväxlingen upphör. Detta medför i sin tur risk för omfattande kondensskador i fastigheten. Det är därför väldigt viktigt att man tar hand om sina aggregat och värmeväxlare. Tveka inte att kontakta oss och låta oss berätta mer om hur vi gärna hjälper dig med alla dina ventilationsfrågor!
Ventilation - kommer från Hemluft


Att tilläggsisolera är enklare än du tror. Fyll i uppgifterna på kommande sidor så ser du vad du kan spara i energikostnad årligen. Kontakta oss för råd om tilläggsisolering och tips på vad du ska tänka på om du ska tilläggsisolera din vind. Kostnaden för tilläggsisoleringen blir låg när du ändå planerar att göra om och renovera huset. Isolera rejält på de ställen där det är möjligt.
Tilläggsisolering med Sprutab


Derome Pellets förser dig med pellets, briketter men även andra former av biobränsle. Att värma upp sin fastighet med biobränsle känns bra i både hjärta och plånbok.
Deromepellets.se


Här på allaelbolag kan du snabbt, enkelt och framför allt helt kostnadsfritt jämföra alla elbolag och deras elpriser mot varandra, för att så enkelt som möjligt hitta marknadens bästa elpriser. Det finns stora pengar att spara på ett bra elavtal och vi hjälper dig hitta rätt elhandelsbolag för dig, som passa både dina krav, exempelvis på miljövänlig el, och din plånbok.
jämför elpriser,elavtal,elbolag


Varmluftspannor med Alloljebrännare - det smarta sättet att sänka dina uppvämningskostnader! I vårt sortiment finn 17 olika modeller av varmluft pannor från Kroll att välja mellan. Kroll Varmluftspannor kan även levereras med diesel brännare eller gas brännare som ett alternativ till Kroll Alloljebrännare .
Varmluftspanna - Varmluftspannor


Leths Värme har många års erfarenhet inom de områden som respektive person jobbar inom. Säljavdelningen har mer än 10 års erfarenhet av kundkontakt och att arbeta utifrån tanken att om inte kunden är 100% nöjd, så blir det inga fler kunder. Installatörerna har mer än 10 års erfarenhet från VVS- och Bygg branchen. Elektrikerna har mer än 40 års erfarenhet som elektriker hjälper dig järna med att exempelvis dra ner på storleken på huvudsäkringen från 20 till 16 Amp. Alla som arbetar i Leth's Värme har de utbildningar, certifikat eller akrediteringar som är nödvändiga och Leths Värme Östergötland AB står för alla de försäkringar och skydd som man som företag ska ha för att ni som kunder aldrig ska behöva bekymra er över vad som händer om olyckan är framme.
Leths Värme fixa bergvärme & värmepump i Norrköping


IVT Center Malmö är en auktoriserad IVT återförsäljare. Det betyder att vi är utbildade på dimensionering av värmepumpsanläggningar och ansvarar för att alla installationer utförs enligt gällande föreskrifter samt av certifierade installatörer. Att handla av oss innebär en trygg framtidslösning från en leverantör som tar fördjupat ansvar.
IVT värmepump - IVT Center Malmö


Mura skorsten är något vi på sotningstjänst är bra på. Våra arbeten blir alltid helt perfekta och lyckade, dessutom så ser skorsten alltid snygg ut när vi har murat den. Så skall du mura skorsten i år kontakta oss.
Mura skorsten -. det fixar vi


Visst är det hög tid att täta din skorsten nu när vintern är på väg. Att täta din skorsten gör att värmen inte läcker ut i onödan och du slipper elda för kråkorna. Dessutom så kan du spara pengar och energi genom att täta din skorsten.
Dags att täta skorsten inför vintern - Skorstensrenovering