Länklistan
 
Badrum
Bastu
Dörrar
Fönster
Trappor
Persienner och Solskydd
Möbler
Golv
Tapeter och Paneler
KökNyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hus och hem / Inredning /

Beslagsboden - Allt inom beslag, dörrhandtag, skåpshandtag, innerdörrtrycken och krokar. Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Speciellt framtaget att passa Gör-det-självaren.
Beslagsboden beslag, dörrhandtag och krokar


Vi är ett belysningsföretag med både butik och webbutik som har både moderna och gammaldags lampor, utomhusbelysningar, ljuskällor, elmateriel samt tillbehör. Vi säljer både till företag och privatpersoner.
Elektricitet


Allt i mattor golv. Handla online
Helsingborgs två största golv & mattvaruhus


Canvastavlan.se tillverkar canvastavlor efter kundernas egna bilder. Tavlorna görs på canvasduk av högsta kvalité och monteras sedan på kilram. Kunden kan designa sin egna tavla helt online.
Canvastavlan.se


Moderna tavlor, oljemålningar och canvastavlor för hem och kontor till mycket låga priser. Beställ en tavla direkt online på nätet hos Wall44 i valfri storlek. Även Canvastryck ifrån eget fotografi. Faktura, Öppet köp i 30 dagar och Fri frakt.
Wall44.com


Webbutik med lantlig inredning, shabby chic & fransk lantstil. Målar möbler på beställning med monogram, franska & latinska texter. Behöver du hjälp med inredning, jag är diplomerad inredare, har genomgått Sköna Hems kurser. Välkomna in i butiken för mer info. Mvh. Annica.
Home No.1


os oss kan du måtbeställa din soffa helt efter dina egna önskemål. Var med och designa en soffa som skräddarsys och tillverkas i endast ett unikt exemplar åt dig. Med andra ord en soffa som ingen kund får en liknande produkt som den andra. Samtliga våra soffor är handgjorda och tillverkas i fabriker med lång yrkestradition och med stor hantverksskicklighet inom tapetsering.
Måttbeställda soffor efter dina önskemål


Hos Artissima hittar du dina tavlor på nätet. Moderna oljemålningar, canvastavlor, svartvita posters, affischer och foto på canvas. Fynda din konst i vårt online galleri till nätets bästa priser.
Artissima - Dina tavlor på nätet


Alla möbler tillverkas för hand i våra fabriker. Samtliga produkter görs från grunden och skräddarsys och designas efter varje kunds egna önskemål och behov. Det innebär att varje soffa, fåtölj, fotpall, sänggavel blir helt specialtillverkad och unik samt att ingen kund får en liknande produkt som den andra. Med fabrikernas hantverksskicklighet inom tapetsering och tillverkning av stoppmöbler som kombinerats med lång yrkestradition, gör det att vi kan garantera hög kvalité i hela produktionsprocessen.
Designa din egna soffa


Walldeal är ett konstgalleri på nätet som säljer tavlor, oljemålningar, canvastavlor och modern konst. Vi säljer tavlor till låga priser och levererar direkt till din dörr över hela Sverige. Välkommen till vårt galleri!
Walldeal


Vår affärsidé är att vi skall inspirera och hjälpa designintresserade människor att skapa sitt drömhem till en rimlig kostnad. Det kan låta som en självklarhet att jobba med helhetslösningar i vår bransch. Men det är faktiskt vad vi på Home in Harmony är bland de allra bästa på. Ända sedan starten 2006 har vi framgångsrikt mixat ett spännande utbud av danska, svenska och italienska möbler med en hög service, där råd och inredningstips är gratis. Vår butik skall vara en inspirationskälla dit du vänder dig för att få rådgivning om färg, tapeter eller ljussättning. Vi har allt i inredningsväg som du behöver för ditt vardagsrum och matrum. Vi har också en spännande butik med accessoarer, där du kan hitta många små inredningstillbehör till ditt hem och presenter till dina vänner.
Home In Harmony - matbord stockholm