Länklistan
 Nyheter från GT
Navigation: Hjältemodigt bra svenska länkar / Hus och hem / Inredning / Badrum /

Tidning med inredningstips om bland annat badrum.
Allt i hemmet


Ilma of Sweden designar och säljer duschdraperier i tyg med matchande badrumsmattor och handdukar i mjukt, borstat bomullstyg. I allt från svala nordiska färger till indiskt färglatt med guldmönster.
Ilma of Sweden - snygga duschdraperier!


Drytrend.com en e-handelbutik som vill vara med att skapa vackra och inspirerande badrum för människor som värdesätter design och kvalitet. Drytrend.com erbjuder inredning, spa och vackra detaljer. Produkterna är handplockade från såväl välkända premiumvarumärken till unika, exklusiva nya varumärken.
Drytrend.com


Vårt arbetsområde är Lund/Malmö med omnejd. Kundkretsen utgörs i första hand av privatpersoner, men vi arbetar även mycket med större byggföretag. Vi jobbar nära kunden då vi tycker kundkontakt är viktigt, så att ditt projekt blir precis som du vill ha det. Vi håller alltid en hög kvalité på våra jobb, vår målsättning är att varje kund skall bli nöjd. När du kontaktar oss behöver du inte ha hela bilden klar för dig, vi kommer gärna med förslag och idéer och går igenom ditt projekt i lugn och ro.
Kakel & klinker från Lunds Kakeltjänst


Jämjö Golv AB är ett golvläggnings- och plattsättningsföretag som säljer alla på marknaden tillgängliga produkter. Vill du ha kvalitet, kunskap och bra garantier så har du kommit alldeles rätt! Våra tjänster omfattar alla sorters golvläggningsarbeten, såsom renovering av badrum, parkett, textilmattor, plastmattor,gummimattor och linoleum samt plattsättning. Vi utför även epoxy/acryl beläggning. Vi kan erbjuda totalentreprenad då det är aktuellt med värme, vatten och el samt snickerier och tillbyggnation.
Vi har allt om du vill renovera badrum i Karlskrona